23948sdkhjf

Ny direktør i Jackon Skandinavia

Torben Nielsen har tiltrådt som ny administrerende direktør i Jackon Skandinavia.

Torben Nielsen har nesten 20 års fartstid i EPS-bransjen, blant annet som direktør i SCA/DS Smith Flamingo. Han har siden 2015 jobbet i Jackon som salgsdirektør Industri Skandinavia, og tiltrådte som administrerende direktør Skandinavia 1. juni i år. Nielsen overtar etter Hans Petter Olsen som ga seg etter 13 år i selskapet.

Les også: Solid fremgang for Jackon

Jackon har alltid hatt ambisjoner. Det er mye spennende som skjer framover: Lansering av effektive og energibesparende produkter til byggebransjen og den tekniske industrien, bygging av fiskekassefabrikk i Alta, nye investeringer og ikke minst økt fokus på prosjekter som reduserer vårt klimaavtrykk, sier Nielsen, som etter å ha tilbragt mesteparten av livet i Danmark nå har bosatt seg i Moss. 

JackonFungerende konsernsjef i Jackon Skandinavia, Hege Buer, er fornøyd med å ansatt Torben Nielsen som adm. direktør. Foto: Jackon

Den nye skandinaviske direktøren vil holde fullt fokus på videreutvikling og drift av våre virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, totalt 14 fabrikker, tre salgsselskap og 370 ansatte, sier fungerende konsernsjef og CFO, Hege Buer. Torben Nielsens faglige kvalifikasjoner, bransjekunnskap og personlige egenskaper gjør ham meget godt egnet for stillingen. At han kjenner virksomheten godt fra innsiden er i tillegg en fordel, fortsetter hun.

Historisk sett har Jackon vært i en kontinuerlig positiv utvikling. Nå skal selskapets posisjon ytterligere forankres og strategiene videreutvikles. Selskapet har nylig innsatt ny styreleder, og er i skrivende stund i gang med å finne en ny toppsjef for konsernet.

Kilde: Jackon

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.124