23948sdkhjf

Nettpartner kjøper JBT-rakett

Nettpartner styrker jernbanesatsingen og kjøper Bane & Fiber AS på flisa , som etter etableringen i fjor fikk en rakettstart innenfor jernbanetekniske fag (JBT).

– Med Bane & Fiber AS på laget får vi nettopp det løftet vi trenger for å ta et langt skritt i retning av å bli en totalentreprenør innen jernbanetekniske fag (JBT-fag), sier Nettpartners divisjonsdirektør for Bane, Kjell Anders Fosshaug.

Med oppkjøpet mener han at Nettpartner Bane rustes ytterligere for å kunne tilby både mindre og større totalentrepriser der alle JBT-fag (kontaktledning, signal og spor skal leveres).

Fra 3 til 19 ansatte i tillegg til 11 innleide

Bane & Fiber AS, også kjent som B&F, ble etablert i mars i fjor av brødrene Jan Roger og Per Otto Sigfridstad, og Kjetil Mobakk. Allerede det første driftsåret omsatte selskapet for 14,6 millioner kroner og hadde et driftsresultat på nær 3,5 millioner kroner. Siden oppstarten har antall ansatte økt fra 3 til 19 i tillegg til 11 innleide.

– Etter mange år innen jernbanefag så vi at det var stor manko i bransjen på servicemaskiner innenfor sporsegmentet, og at det var gode muligheter for oss å skape noe ved å bygge en egen maskinpark. At konseptet skulle bli en så stor braksuksess som det har vært, og er, kunne vi ikke forutse, uttaler B&F-gründer Per Otto Sigfridstad i en pressemelding fra Nettpartner.

God kjemi

Selv om Bane & Fiber AS er et «ungt» selskap, har Nettpartners Bane-divisjon jobbet tett og konstruktivt med mange av nøkkelressursene over flere år – og i flere, større prosjekter.

– En viktig nøkkel for både selskapets vekst og det gode samarbeidet med Nettpartner – i tillegg til gode ressurser, kompetanse og en moderne maskinpark – er at kultur og kjemi fungerer svært godt i det mellommenneskelige mellom ressursene i selskapene, sier Sigfridstad. – Det er stort for oss at Norges største elkraftentreprenør har lagt merke til hva vi har fått til på kort tid, og at Nettpartner nå ønsker å bygge konseptet videre i fellesskap med innovative løsninger innen bane og spor, legger han til.

Kilde: Nettpartner

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094