23948sdkhjf

Ny regiondirektør i GK

Rune Johansen tiltrer 1. oktober som regiondirektør for Stor-Oslo Entreprise. Han kommer fra Erichsen & Horgen og er i dag prosjekteringsleder for Livsvitenskapsbygget ved Universitetet i Oslo.

Rune Johansen (53) er utdannet sivilingeniør fra NTNU med maskin som teknisk profil. Han har solid erfaring både fra å bygge organisasjoner og fra prosjekter, sist fra Livsvitenskapsbygget og før det fra Campus Ås. Johansen har i tillegg erfaring fra både rådgiver- og entreprenørsiden, opplyser GK i en pressemelding

– Jeg er veldig fornøyd med å få Rune Johansen med på laget for å bygge GKs posisjon som teknisk og totalteknisk entreprenør i Stor-Oslo. Rune er en fremoverlent, støttende og strategisk dyktig leder og med høy kompetanse om kompleksiteten i tverrfaglige prosjekter, sier Leif Øie, divisjonsdirektør Entreprise.

Imponert av prosjektene

GK Norge har rundt 2.000 ansatte og er, med en omsetning rundt fire milliarder kroner, en ledende leverandør av teknikk i bygg. GK har 50 kontorer i Norge som leverer smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør.

– GK er et selskap med en lang og stolt historie. Et selskap jeg tidlig i min karriere lærte å kjenne som en dyktig konkurrent og som har utviklet seg til å bli en av de aller beste i sin bransje. Jeg har latt meg imponere av prosjektene som har vært levert og innsatsen og dyktigheten til menneskene som står bak, sier Rune Johansen, som ser frem til å bli en del av dette laget.

Kilde: GK gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.1