23948sdkhjf

Lederkonflikt: Konsernsjef i Nordr gikk på dagen

Avgangen er et resultat av ulikt syn på strategien for selskapet.

Baard Schumann fratrådte mandag sin stilling som konsernsjef med umiddelbar virkning. Styret har konstituert Pål Aglen, administrerende direktør i Nordr Norge, i stillingen, og starter arbeidet med å finne en ny konsernsjef i Nordr.

 

– Over tid har vi erfart at styret og Schumann har et ulikt syn på hvordan virksomheten skal drives. Vi har stor respekt for Baard sin kompetanse innenfor boligutvikling, men siden vi ikke har lykkes med å finne en omforent strategi for selskapet, forlater han sin stilling, uttaler styreleder i Nordr, Andreas S. Oulie i en pressemelding.

Kommet langt på ett år

Han viser til at Nordr har kommet langt på bare ett år og etablert seg som en solid og anerkjent aktør både i Norge og Sverige.

– Baard har gjort en god jobb for selskapet i året som har gått og vi ønsker ham lykke til videre med nye utfordringer, sier Oulie.

Nordr Eiendom ble etablert for et år siden da Veidekke solgte Veidekke Eiendom til et konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA og Union Real Estate Fund III Holding AS.
Nordr har totalt 18.800 leiligheter under utvikling i mange av de sterkeste vekstområdene i Norge og Sverige. Selskapet har også tatt en tydelig posisjon innen klima og bærekraft, og var blant annet først i Sverige med svanemerking av alle sine boliger og har utviklet det største BREEAM-sertifiserte boligprosjektet i Norge, opplyser selskapet

Kilde: Nordr

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093