23948sdkhjf

Blir partner i Arkitema

Astrid Charlotte Seeberg er blitt utpekt til partner i Arkitema, hvor hun er leder forretningsområdet for læringsbygg i Norge.

Astrid Charlotte Seeberg har vært ansatt i Arkitema i fem år som forretningsområdesjef for Learning-segmentet i Norge. Samtidig har hun de siste to årene også vært Studiopartner for Oslokontoret, hvilket blant annet innebærer å støtte opp om et godt faglig og sosialt miljø på kontoret, skriver selskapet i en pressemelding.

Sterk arkitektonisk sans og gode lederegenskaper

Ifølge Arkitema har Seeberg sterk arkitektonisk sans og gode lederegenskaper, noe hun har vist gjennom arbeidet med flere større læringsbygg fra Bodø i nord til Tvedestrand i sør. Selskapet anser læringssegmentet som viktig, og det har vært et naturlig skritt å utpeke lederen for Learning til partner

– Arkitema har fått bygd opp et sterkt varemerke blant byggherrene i Norge, og det skyldes blant annet det omfattende og velfunderte arbeidet som Astrid utfører. Hun er god til å bygge nettverk og hun møter folk med respekt, samtidig som hun holder sin egen og Arkitemas faglighet på et høyt nivå. Derfor er hun også en inspirerende og empatisk leder på kontoret, hvor hun oppfordrer til debatt og til at man tar stilling til vår arkitektur. Disse er egenskaper som vi mener gjør at hun mer enn fortjener tittelen som partner, forteller Wilhelm Berner-Nielsen, partner og markedsdirektør i Arkitema.

Kilde: Arkitema

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094