23948sdkhjf

Ramirent satser tungt – inngår samarbeid med Hesselberg Rental

Ramirent Norge har inngått en samarbeidsavtale med Hesselberg Rental om utleie av tyngre anleggsmaskiner.

Hesselberg Rental AS startet opp i april i år som et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg. Det nye selskapet samarbeider tett med søsterselskapene Hesselberg Truck, Hesselberg Logistikk og ikke minst Hesselberg Maskin AS som er en norskeid leverandør av Komatsu anleggsmaskiner, Bomag komprimeringsutstyr og maskiner fra Manitou.

Bredder porteføljen med solid samarbeidspartner

Nylig undertegnet selskapet en samarbeidsavtale med Ramirent Norge. Avtalen, som er basert på et vidt produktspekter, betegnes i en pressemelding fra Ramirent som en «vinn-vinn-avtale» av begge samarbeidspartnere.

– Med tanke på blant annet den økte aktiviteten i vei- og anleggsprosjekter i tiden fremover så blir dette et veldig spennende samarbeid. Vi har lenge ønsket å styrke oss i forhold til utleie av større anleggsmaskiner, og avtalen med Hesselberg Rental gjør at vi nå får en solid samarbeidspartner som bidrar til at vi får tilgang til en enda bredere produktportefølje, sier Rune Martin Olsen, Key Account Manager i Ramirent Norge. Han legger til at dette vil styrke dem som totalleverandører av utleie av maskiner og utstyr og gjøre selskapet langt bedre rustet til å konkurrere om de aller største prosjektene.

Agerer raskt

Hesselberg Maskin vil stå som leverandør og sørger for reparasjoner og vedlikehold av de aktuelle maskinene.

– Ramirent-kundene får ikke bare tilgang til større maskiner, de får også tilgang til ny kompetanse og ikke minst kort vei til både utstyr og verksted. Er det noe som er viktig i utleiemarkedet så er det å kunne snu seg raskt, sier Petter Bråthen, salgsrådgiver anlegg i Ramirent

Markedsjef Belinda Sandberg i Ramirent påpeker at de i første omgang vil tilby de tyngre anleggsmaskinene til markedet i Øst- og Midt-Norge.

– Men vi utvikler samarbeidet stadig, og i neste omgang er det Vest-Norge som står for tur, påpeker hun.

God start for nyetablert selskap

For Hesselberg Rental betyr avtalen med Ramirent at det relativt nystartede selskapet får utnyttet maskinparken optimalt.

– Samarbeidet med en tung utleieaktør som Ramirent gjør dessuten at vi får flere aktører som bidrar til at vi blir enda mer synlige i markedet og øker markedsandelene våre, sier salgssjef Håkon Emil Bayard i Hesselberg Rental AS

Han opplyser at selskapet har investert i en betydelig mengde maskiner til utleie, men rett over nyttår skal de doble kapasiteten. Bayard påpeker at det er stort behov for leie av større anleggsmaskiner fordi kundene ofte vil unngå at maskiner står stille i perioder med færre oppdrag og ønsker å bli mer fleksible i forhold til større prosjekter.

Markedskoordinator Malin Nygård i Hesselberg Rental understreker at maskinene fra Manitou utelukkende leies ut videre til Rent-to-Rent-kunder og ikke til sluttkunder.

Kilde: Ramirent

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.118