23948sdkhjf

Byggestrøm fra Nettpartner til flere kommuner

Nettpartner er nå også en prekvalifisert byggestrømsinstallatør i området til nettselskapet Lede (tidligere Skagerak Nett) i Vestfold og Telemark. Selskapet leverer allerede byggestrøm til 37 kommuner i Viken og Oslo.

Nettpartner opplyser å ha jobbet på rammeavtale i distribusjonsnettet til Lede siden 2013, og er nå én av tre elkraftentreprenører i området til Lede som har tillatelse til å koble byggestrøm direkte i nettstasjoner, i tillegg til vanlige kabelskap og master.

Elektrisk infrastruktur til utslippsfrie byggeplasser

– Som Norges største elkraftentreprenør skal Nettpartner være en troverdig, innovativ og handlekraftig samarbeidspartner. Derfor satser vi tungt på konseptutvikling innen det grønne skiftet, med innovative løsninger for elektrisk infrastruktur til den utslippsfrie byggeplassen, uttaler markedssjef Per Åge Nymann i en pressemelding.

Ifølge elkraftentreprenøren gjør dette det mulig å nå kunne tilby en av markedets mest kostnadseffektive priser på byggestrøm i Vestfold og Telemark, med byggestrøm for alt fra private utbyggere og entreprenør med behov for 32A-63A, til større byggeprosjekter som trenger å hente ut mer effekt fra nettet.

God kapasitet

– Vi er et stort selskap, med mange energimontører, derfor har vi allerede god kapasitet hva gjelder byggestrøm og leveringssikkerhet. I tillegg har vi rustet oss ekstra for byggestrømsleveranse i området til Lede utover høsten og vinteren, slik at vi raskt kan levere skreddersydde løsninger fra dag én, sier Reidar Skjersåker, avdelingsleder for Nettpartner Viken Vest.

Kommunene i Vestfold og Telemark som Nettpartner leverer byggestrøm til via nettselskapet Lede er Horten, Holmestrand, Færder, Larvik, Porsgrunn, Sandefjord, Skien, Siljan, Svelvik (nå en del av Drammen kommune) og Tønsberg.

Kilde: Nettpartner

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093