23948sdkhjf

NCC skal bygge Valle Vision

Etter tidligere å ha gjennomført byggetrinn 1 og 2 – Valle Wood og Valle View – har NCC også inngått kontrakt for totalentreprisen på byggetrinn 3: Valle Vision.

NCC har inngått kontrakt med Union Eiendomskapital, på vegne av fondet UREF II Holding, om bygging av Valle Vision. Kontorbygget skal sertifiseres til BREEAM Excellent og blir på totalt 23.500 kvadratmeter. Kontraktsverdien er på 511 millioner kroner.

 

Valle Vision vil bestå av 14 etasjer samt 2 underetasjer med blant annet garasjekjeller. Kontorlokalene blir moderne med åpent landskap og et funksjonelt og pent uttrykk i alle fellesarealer. I første etasje etableres det en restaurant og i andre etasje blir det møteromsenter. Prosjektet gjennomføres i en totalentreprise med planlagt oppstart nå i 3. kvartal 2021 og med ferdigstillelse 3. kvartal 2023, opplyser NCC i en pressemelding.

Les også: Valle Wood: Norges største kontorbygg i massivtre

Les også: Valle View reiser seg på Helsfyr

– Det er svært gledelig at vi har gitt Union det konkurransemessig beste tilbudet for bygging av Valle Vision. Etter å ha gjennomført to svært moderne og banebrytende kontorbygg i trinn 1 og 2 har vi på plass en svært profesjonell og optimalisert prosjektorganisasjon. Nå ser vi frem til fortsettelsen, sier Roger Nygård, leder for NCC Building Norge.

Flere av NCCs samarbeidspartnere og leverandører blir med videre

Byggetrinn 1 og 2, Valle Wood og Valle View, ble gjennomført med NCC Property Development som byggherre. Disse to prosjektene samt byggetrinn 3 og 4 ble solgt til Union Eiendomskapital i 2019. Valle Wood ble ferdigstilt i 2019 og Valle View tidligere i år. Ifølge Union skal det fjerde bygget, Valle Value, ferdigstilles på slutten av 2024.

Uttrykket i Valle Vision står i stil med de to andre byggene og flere av NCCs samarbeidspartnere og leverandører blir med videre også i dette byggetrinnet. VDC gjennom NCC Prosjektstudio har vært en sterk suksessfaktor på tidligere byggetrinn og vil være sentralt i det videre arbeidet med Valle Vision, skriver NCC.

– Vi gleder oss til å ta med oss den digitale erfaringen fra de siste prosjektene inn i NCC Prosjektstudio, og dra nytte av dette i gjennomføringen av Valle Vision, sier Markus Stellander, Head of Department Stor-Oslo, NCC Building.

Han legger til at de legger opp til en god og effektiv prosjekteringsprosess gjennom aktiv bruk av ICE, tydelig målstyring og involverende planlegging i prosjektet.

Kilde: NCC

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109