23948sdkhjf

Ny bærekraftsjef i Asplan Viak

Elisabeth Kolrud tiltrer 13. september som ny bærekraftsjef i Asplan Viak

Kolrud er utdannet sivilingeniør innen miljøgeologi fra Queens University i Canada og har etterutdanning i Grønn vekst og konkurransekraft fra BI. Hun har en variert arbeidserfaring fra miljø- og klimaarbeid og startet sin karriere som rådgiver innen miljøgeologi og miljøstyring i industri-, bygg- og anleggsprosjekter hos Multiconsult og kjenner godt til bransjen. Hun har også jobbet med miljømerking av produkter og tjenester i Svanemerket.

Kolrud kommer fra Asker kommune hvor hun har vært miljørådgiver og prosjektleder for FutureBuilt og jobbet med å utvikle klimavennlige bygg og den attraktive og klimanøytrale byen. I tillegg har hun vært strategisk rådgiver i kommunen for miljø- og klimaspørsmål i organisasjonen, byggeprosjekter og i planarbeid.

Viktig pådriver

– Elisabeth har en dyp kompetanse innen miljø og klima, og lang erfaring fra både privat og offentlig sektor. Hun blir en viktig pådriver for bærekraftsarbeidet fremover, og vil bidra til både miljømessige og samfunnsmessige effekter av selskapets aktivitet, sier adm. direktør, Elisabeth Tørstad i Asplan Viak.

Kilde: Asplan Viak

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093