23948sdkhjf

Veidekke bygger helsehus Asker

Asker kommune har tildelt Veidekke oppdraget med å bygge det nye Søndre Borgen Helsehus i Asker. Dette blir et nytt frittstående bygg ved siden av det eksisterende helsehuset på Borgen. Totalentreprisen har en verdi på 132 millioner kroner.

Søndre Borgen Helsehus blir på totalt cirka 4.700 kvm BTA med universell utforming, beliggende på vestre side av dagens helsehus.

Bygget blir på fire etasjer inklusiv kjeller med gode arkitektoniske kvaliteter og funksjonelle løsninger for effektiv drift. Bygget får behandlingsrom, trimrom, beboerrom, garderobefasiliteter for ansatte og diverse andre støttefunksjonsrom til glede og nytte for 40 beboere, pårørende og ansatte. Det vil bli levert med et miljøriktig og effektivt geovarmeanlegg og byggeprosessen blir utført som en fossilfri byggeplass, opplyser Veidekke i en pressemelding.

Satsingsområde for Veidekke

– Vi er veldig glade for å ha vunnet dette prosjektet, da helsebygg er et satsningsområde for oss i Veidekke. Vi har tidligere hatt flere gode prosjekter med Asker kommune som vi opplever som en profesjonell og god kunde å jobbe for. Derfor er det ekstra hyggelig at vi gikk av med seieren i konkurransen om oppdraget, sier distriktsleder Gro Brathovde i Veidekke Bygg Buskerud.

Planlagt byggestart er satt til oktober med overtakelse i august 2023.

Kilde: Veidekke

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093