23948sdkhjf

Stig Morten Engen blir ny Rockwool-direktør

Salgssjefen rykker opp og overtar som adm. direktør fra 1. september.

Stig Morten Engen (50) har en allsidig og variert bakgrunn. Foruten pedagogisk utdanning har han lang erfaring fra ulike deler av byggebransjen – både som håndverker og innen salg og markedsføring bl. a. hos byggevarehandlere og kjeder. Engen har vært ansatt i AS Rockwool siden 2012, og de siste årene har han vært salgssjef for det norske markedet.

Stig Morten Engen etterfølger Morten B. Andersen som takker av etter 35 år i selskapet, hvorav de siste 17 årene som adm. direktør. Når han nå går over i pensjonistenes rekker forlater en betydningsfull og markant person byggebransjen, skriver Rockwool i en pressemelding.

Bidrar til det grønne skiftet

– Rockwool har en sterk posisjon både internasjonalt og her i Norge, og vi er kjent for høy produktkvalitet og et tett samspill med markedet og sluttbrukerne. Dette er noe vi absolutt fortsatt skal vie stor oppmerksomhet fremover, sier Engen, sier at det er med respekt og stor interesse han går til oppgaven med å videreutvikle den norske delen av virksomheten.

Den påtroppende direktøren viser også til selskapets betydelige miljøinvesteringer som bidrar til det grønne skiftet.

– Vårt største miljøprosjekt i Norge noen gang er vår nye elektriske smelteovn i Moss som nå er i full drift. Den bidrar allerede til 80 prosent reduksjon av de direkte utslippene av CO2 sammenlignet med tidligere produksjon ved fabrikken. I tillegg bidrar den nye smelteteknologien til at vi nå reduserer eget avfall med nærmere 99 prosent ved fabrikken, sier Engen. – Men ikke minst skal vi tilby våre kunder materialgjenvinning av ny og gammel Rockwool fra byggeplasser i Norge. Vår innsats skaper forventninger og krever at vi hele tiden er i forkant og utvikler og leverer isolasjonsprodukter og systemløsninger tilpasset et marked som er i stor endring, legger han til.

Kilde: Rockwool

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094