23948sdkhjf

Lars Anders Larsen: Ny OPAK-direktør

Lars Anders Larsen er ansatt som ny adm. direktør i OPAK med virkning fra 1. august. Han overtar etter Jan-Henry Hansen som har ledet og eid selskapet siden 2004.

OPAK AS er en av landets ledende leverandører av prosjekt-, byggeledelse og tverrfaglig rådgivning med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Selskapet omsatte i 2020 for 156 millioner kroner og har 102 ansatte,

Lars Anders Larsen har vært ansatt i selskapet i 16 år og har jobbet både som rådgiver og leder. Han overtar nå som administrerende direktør etter Jan-Henry Hansen som har ledet og eid OPAK AS siden 2004.

– Selskapet har i denne perioden opparbeidet seg en posisjon som en av landets fremste leverandører, med en unik sammensetning av spisskompetanse. Ansettelsen av Larsen inngår i en bevisst satsning på å videreutvikle og styrke selskapets posisjon ytterligere. Han innehar organisasjonens fulle tillit og et brennende engasjement, uttaler styrets leder Kristijane Cook Hvaal i en pressemelding.

Øker bemanningen

Larsen er både motivert og stolt over å få lede selskapet.

– Vi skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet. Vi skal ha kunder som utfordrer oss og som vi kan utvikle oss sammen med, sier den nye OPAK-sjefen.

Selskapet skal satse tungt på både utvikling av dagens ansatte og på å øke bemanningen med et betydelig antall nyansatte.

– Nå ønsker vi oss enda flere dyktige og dedikerte kollegaer, som deler vår lidenskap for kunder og fag. OPAK skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra, og gjerne overgår kundens forventning!, sier Larsen.

Selskapet opplyser at det solide norske eierskapet fortsatt vil være av stor betydning for dets sterke kultur og videre utvikling. Det familieeide selskapet har frihet og handlingsrom til å kunne investere i en positiv og langsiktig utvikling av ansatte og gode kunderelasjoner, heter det i pressemeldingen.

Hansen fortsetter i morselskapet

Jan-Henry Hansen har arbeidet i OPAK AS i 29 år. Roret overlates nå fullt og helt til Lars Anders Larsen. Hansen fortsetter som daglig leder i morselskapet OPAK Gruppen AS i tillegg til å følge opp eierfamiliens øvrige selskaper og engasjementer.

Kilde: OPAK

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094