23948sdkhjf

Flere danske svaner flyr til Norge

I løpet av to, tre år forventer Svane Kjøkkenet å ha fordoblet antall butikker i Norge til mellom 18 og 20. Nå i høst etablerer det danske kjøkkenmerket seg på tre steder langs kysten i Sør-Norge.

I fjor åpnet Svane Kjøkkenet sin norske butikk nummer ni og ti i henholdsvis Ålesund og Kristiansand. Nå i høst etablerer kjeden seg også i både Arendal, Oslo og i Fredrikstad. De forventes å åpne i løpet av høsten/vinteren og målet ter å utvide kjeden til 18 - 20 norske butikker.

– Vi ser at vi har et stort potensial for Svane Kjøkkenet i Norge og vi ønsker å øke kjennskapen til merkevaren vår blant nordmenn, sier kjedesjef Michael Oversø.

Til tross for koronakrisen har det norske kjøkkenmarkedet vært ganske stabilt, og interessen er stor i Norge for å bli forhandlere av det danskproduserte designkjøkkenet, melder selskapet.

Konseptbutikker med felles uttrykk

Alle butikker designes som konseptbutikker med de nyeste trendene og funksjonene innen kjøkken, bad og oppbevaring. For å sikre et felles uttrykk, og for å skape stemning og opplevelser, tegnes butikkene av arkitekt Rolf Birk, som er design- og konseptansvarlig i Svane Kjøkkenet.

Oppfyller guttedrømmen

I Fredrikstad er det de to ungdomsvennene Morten Grønbech og Tomas Gerhardsen som nå oppfyller en felles guttedrøm om å starte en virksomhet sammen. De bidrar med hver sin kompetanse innen byggebransjen og har begge et stort nettverk.

Selskapet Svane Kjøkken Fredrikstad AS ble etablert i sommer og country manager Glenn Andresen påpeker at de med denne etableringen får dekket et strategisk viktig område med høy byggeaktivitet innen nybygg og renovering.

Kilde: Svane Kjøkken

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109