23948sdkhjf

Holtefjellgruppen bytter navn til…

– Det nye navnet vårt handler enkelt og greit om tillit, fastslår Ola Semb, leder i Holtefjellgruppen som bytter navn Dpend.

Holtefjellgruppen har den i den senere tiden jobbet med en omfattende moderniserings- og fornyingsprosess, med mål om å bli en mer slagkraftig og konkurransedyktig aktør innen bygg- og eiendomsutvikling. Som en del av dette endrer det drammensbaserte selskapet, med hovedvirke i Buskerud og omegn, navn fra Holtefjell til Dpend.

Les også: Selger næringsbygg for 673 millioner i Lier ved E18

– Det nye navnet vårt handler enkelt og greit om tillit. Og nettopp tillit er selve grunnsteinen i alt vi driver med. Kunden skal alltid kunne stole på oss, og vi som jobber i Dpend skal alltid kunne stole på hverandre, uttaler daglig leder Ola Semb i en pressemelding.

Grøn profil

I tillegg til navnebyttet lanseres det også en helt ny profil, med ny logo og nye visuelle elementer. Sammen skal det sørge for at Dpends verdier, kompetanse og profesjonalitet kommer klart og tydelig frem, opplyser selskapet.

– Det at bokstavene i den nye logoen vår øker i tykkelse, representerer fleksibiliteten i arbeidet vi gjør og fokuset på kontinuerlig utvikling. Grønnfargen i profilen forteller om et selskap i vekst, og at vi skal ha høye standarder for miljø og bærekraft, sier Njål Kjellesvik Norheim, leder for marked og kommunikasjon.

Også enkelte av underselskapene i firmaet vil få nye navn. Norheim understreker likevel at menneskene, tjenestene og fokuset på kvalitet er nøyaktig det samme som tidligere.

Kilde: Holtefjellgruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078