23948sdkhjf

Multiconsult med godt halvårsresultat

– Vi hadde et svært godt første halvår i fjor. Det at vi leverer på samme høye nivå i år viser at vi har stabilisert oss på et godt og bærekraftig lønnsomhetsnivå, fastslår konsernsjef Grethe Bergly i Multiconsult.

Multiconsult opplyser at resultatet for andre kvartal i år endte på 114,6 millioner kroner (102,5 samme periode i fjor), tilsvarende en EBIT-margin på 11,6 prosent (10,8). Halvårsresultat ble på 213,1 millioner kroner (219,9), tilsvarende en EBIT-margin på 10,8 prosent (11,3).

– Solid drift har vært grunnlaget for fortsatt gode resultater i første halvdel av 2021, sier konsernsjef Grethe Bergly, som gir sine drøyt 2.900 medarbeidere og ledere mye av æren for de resultatene selskapet kan vise til gjennom en periode hun anser som en fortsatt krevende.

Omsetning på nær to milliarder

Selv om det er variasjoner, opplever Multiconsult et stort trykk i de fleste delene av selskapet. Netto omsetning første halvår ble 1,97 milliarder kroner, marginalt høyere enn tilsvarende periode i fjor. Selskapet melder at godt salg gjennom hele 2021 gir en høy ordrereserve ved utgangen av andre kvartal.

– Vi hadde et svært godt første halvår i fjor. Det at vi leverer på samme høye nivå i år, viser at vi har stabilisert oss på et godt og bærekraftig lønnsomhetsnivå. Jeg mener likevel vi har områder med et mer uforløst potensial som vi skal fokusere enda mer på i tiden fremover, sier Bergly.

Kilde: Multiconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095