23948sdkhjf

Flisekompaniet og Bergersen Flis «flisjonerer»

Selskapene er i dag datterselskaper i henholdsvis Optimera og Brødrene Dahl. Nå samles de som eget forretningsområde i Dahl Optimera Norge.

Målet er å bli førstevalget i både privat-, proff-, arkitekt- og prosjektmarkedet.

 

Flisekompaniet opplyser i en pressemelding at selskapet historisk har vært sterke mot forbruker- og proffmarkedet, mens Bergersen Flis har sin styrke mot arkitekt og prosjekt.

– I et sammenslått selskap kan vi samarbeide på tvers, og dermed vokse ytterligere i alle ledd, forteller Alexander Pedersen, adm. direktør i Flisekompaniet og som vil ha samme posisjon i den nye sammenslåingen. Han hevder at kompetansen i den nye organisasjonen kommer til å bli ledende i bransjen og at kunnskapen, logistikken og sortimentet vil sette en ny standard i markedet.

Også Lars Bergersen, adm. direktør i Bergersen Flis, ser frem til å bygge en ny stor aktør med et vidt nedslagsfelt.

Les også: Brødrene Dahl og Optimera samles i felles konsern

– Gjennom å slå sammen to lønnsomme selskaper får vi benyttet ressursene på en mye bedre måte som gjør at vi sammen kan stå sterkere i alle kundesegmenter, sier Bergersen, som i det fusjonerte selskapet skal lede satsingen mot arkitekt og prosjekt.

Samles under navnet Flisekompaniet

Til tross for at Flisekompaniet og Bergersen Flis har vært konkurrenter er de en del av samme familie. Selskapene er i dag datterselskaper i henholdsvis Optimera og Brødrene Dahl. Nå samles de som eget forretningsområde i Dahl Optimera Norge.

Det fusjonerte selskapet vil gå under navnet Flisekompaniet, men vil co-brandes som Studio Bergersen på utvalgte utsalgssteder, som retter seg spesifikt mot arkitekt og prosjekt.

– Det er viktig at den eksisterende kundegruppen innen arkitekt og prosjekt skal kjenne seg igjen hos selskapet, også etter fusjonen. Bergersen Flis-opplevelsen og de styrkene de står for, skal helt klart leve videre, påpeker Bergersen.

Samlet står de to selskapene for en sisteleddsomsetning på 850 millioner, men målet er økning.

Kilde: Flisekompaniet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094