23948sdkhjf

Veidekke: Bygger stort for små i Tvedestrand

Tvedestrand kommune har tildelt Veidekke oppdraget om å bygge ny barneskole på Lyngmyr i Tvedestrand. Kontrakten er totalentreprise verdt 172 millioner kroner.

Prosjektet er vunnet i en pris-/designkonkurranse der Veidekke har samarbeidet med Arkitema om løsningsforslaget. Det nye bygget på ca. 6.500 kvm over tre etasjer skal huse ny barneskole for hele Tvedestrand kommune. Skolen bygges som en tre-parallell skole med plass til 525 elever. I tillegg kommer komplette utearealer og nærmiljøanlegg på cirka 15.000 kvm, opplyser Veidekke i en prtessemelding.

Meningsfullt oppdrag

Distriktsleder Atle Monan i Veidekke Bygg Agder påpeker at prosjektet betyr mye for innbyggerne i Tvedestrand kommune som nå får en ny og tipp topp moderne skole for barna i kommunen.

– Å bygge gode skolebygg er noe av det mest meningsfulle vi som entreprenører kan gjøre. Vi håper å gjenta suksessen fra byggingen av Tvedestrand videregående skole og idrettspark for et par år siden, og prosjektet blir en viktig del av vår portefølje i østre del av Agder, sier Monan.

Byggearbeidene starter opp nå i august og er planlagt ferdigstilt i mai 2023 slik at skolen kan tas i bruk til skolestart samme år.

Kilde: Veidekke

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094