23948sdkhjf

Sortland Entreprenør skal bygge nytt oppvekstsenter på Røst

Tradisjonen tro skal Sortland Entreprenør bygge en lokal skole også i 2021, nemlig det nye oppvekstsenteret på Røst.

Bygget vil bli et kombinasjonsbygg som skal bestå av 1-10 skoletrinn, barnehage, bibliotek og tannhelsetjeneste. Bygget vil bli ca. 1200 kvm, og prosjekteringen er allerede godt i gang. Byggingen forventes å starte rett etter fellesferien.

Bygger for fremtidige generasjoner

Dette blir vårt fjerde lokale skolebygg på like mange år, etter at vi har ferdigstilt henholdsvis Stokmarknes skole, Lødingen Skole og Risøyhamn Skole. Vi liker å si at vi bygger varige bygg for fremtidige generasjoner, sier daglig leder Andreas Einejord.

Gode samarbeidspartnere

Oppdraget utføres som en generalentreprise og med seg på laget har Sortland Entreprenør blant annet Elektro Bodø, GK Norge på ventilasjon og Caverion på rør. Det er Stein Hamre Arkitektkontor AS som er arkitekt på bygget.

Sortland Entreprenørs søsterbedrift i Kronsteingruppen, Kai og Anlegg Entreprenør AS, vil utføre store deler av betongarbeidet på prosjektet og Hålogaland element skal levere ytterveggselementer og noen av de utvendige bodene som ferdige moduler.

Vi har lange og gode samarbeidsrelasjoner til de fleste av de vi har signert som underentreprenører, og er sikre på at vi sammen skal få til å gjennomføre et godt prosjekt for Røst kommune, sier Einejord.

Det nye oppvekstsenteret skal stå ferdig i løpet av høsten 2022.

Kilde: Sortland Entreprenør AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078