23948sdkhjf

Merete Saugestad blir bærekraftsdirektør i Sweco

Merete Saugestad går fra rollen som bærekraftsansvarlig i Atkins til stillingen som bærekraftsdirektør i Sweco Norge.

Saugestad er utdannet sivilingeniør i maskinteknikk fra NTNU og har en Master of management med spesialisering innen grønn vekst. Hun er i dag bærekraftsansvarlig og forretningsområdeansvarlig for Helse i Atkins Norge, opplyser Sweco i en pressemelding.

Skal ha en reell og positiv påvirkning på verden

Saugestad har erfaring fra å utvikle og implementere bærekraftstrategier, og har jobbet med bærekraft både i og utenfor Norge. Hun er opptatt av at Sweco skal ha en reell og positiv påvirkning på verden.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og ser frem til å jobbe fulltid med strategisk bærekraftsarbeid, sier Saugestad som tiltrer i den nye stillingen den 1. september. Hun oppfatter Sweco som en samfunnsaktør som er opptatt av å spille en positiv rolle for klima og miljø, og har inntrykk av selskapet består av engasjerte medarbeidere som har den faglige tyngden som trengs for å drive den grønne utviklingen fremover.

– Jeg har sett at det har blitt gjort masse bra klima- og bærekraftsarbeid allerede, og ser frem til å ta utgangspunkt i og videreutvikle dette, sier Saugestad. Hun mener det er ingen tvil om at Sweco er involvert i prosjekter som gjør det mulig å gjøre en forskjell for samfunnet.

Eva Lothe, direktør for utvikling og kvalitet i Sweco, er fornøyd med at Saugestad blir en del av Sweco.

– Jeg er veldig glad for at Merete har takket ja til muligheten. Hun har et godt strategisk og forretningsmessig blikk, og jeg er sikker på at hun er riktig person til å lede Swecos satsning på klima og bærekraft, sier Lothe.

Kilde: Sweco

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11