23948sdkhjf

Assemblin Ski klar for videre vekst

Installasjons- og servicepartneren Assemblin Ski har flyttet inn i nye lokaler på Nordby industriområde, bare tre minutter fra E18.

Assemblin Ski har vokst jevnt og trutt de siste årene. I dag teller røravdelingen 27 ansatte, som omsetter for rundt 40 millioner. Ved nyttår ble det også etablert en selvstendig elektroavdeling i Ski, som er på plass med fire medarbeidere i de nye lokalene.

– De er helt tilpasset våre behov, og er strategisk plassert i forhold til både kunder og ansatte, sier Amir Hassanzadeh, avdelingssjef for Assemblins røravdeling i Follo.

Trygg økonomisk plattform

Oppdragene for Assemblin Ski er jevnt fordelt mellom ramme- og serviceavtaler og husprosjekter.

– Avtalene gir oss et stabilt grunnlag og en trygg økonomisk plattform. Den største avtalekunden for øyeblikket er Nordre Follo kommune. Men vi har også virksomheter som Sunnaas sykehus, kulturetaten i Oslo, Ski storsenter, PNB og flere lokale næringsdrivende i porteføljen, sier Hassanzadeh (bildet).

– Boligprosjektene dreier seg hovedsakelig om rekkehus og eneboliger. Vi har gode relasjoner til et par av de store, lokale entreprenørene, og har oppdrag helt fra andre siden av Oslo og til Moss. Denne delen av virksomheter gir oss mange spennende jobber - spesielle baderomsløsninger, high end tekniske rom og ganske eksklusive boliger. Det stilles store krav til kvalitet og presisjon i disse oppdragene, men vi har folk som kan faget sitt og har jobbet med sånne prosjekter i mange år, sier han, og legger til at avdelingen nå står vi enda bedre rustet til å møte fremtiden.

– Her er vi lokalisert side om side med de store grossistene, viktige samarbeidspartnere og andre virksomheter i samme bransje. Når vi i tillegg har kommet oss nærmere motorveien og bort fra trafikkorken i sentrum, kommer dette til å bli veldig bra, sier Amir Hassanzadeh.

Kilde: Assemblin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078