23948sdkhjf

Lilleland vant kontrakt om branntetting på Nye SUS

Selskapet Lilleland AS på Klepp har inngått kontrakt om branntetting på Nye Stavanger universitetssjukehus (SUS). Avtalen har en anslått verdi på 18,5 millioner kroner (inkl. mva) og sysselsetter fem til ti personer i ca. tre år.

Lilleland AS skal utføre lyd- og branntetting av rør-, kanal- og kabelgjennomføringer i vegger og dekker på Nye SUS, opplyser  Helse Stavanger i en pressemelding.

– Dette er en stor dag for alle oss i Lilleland AS. Nå ser vi frem til å starte arbeidene sammen med byggherreorganisasjonen på Nye SUS. Sammen skal vi planlegge og levere de beste løsningene for branntetting til det nye universitetssykehuset som er under bygging i Stavanger, uttaler daglig leder Karl Magnor Lilleland.

Han legger til at jobben starter umiddelbart og vil sysselsette fem til ti personer frem til sykehusbygget ferdigstilles og åpner.

Lokal leverandør

Lilleland AS holder til på Klepp og prosjektdirektør for Nye SUS, Kari Gro Johanson, opplyser at dette er en ny avtale som de inngår med en lokal leverandør.

– Det er flott å se at det er mange lokale og nasjonale selskaper som konkurrerer om arbeider her. Denne gangen var det Lilleland AS som leverte det beste tilbudet. Branntetting er svært viktig for å sikre at gjennomføringer i brannskillende bygningsdeler er tette, understreker prosjektdirektøren.

Kilde: Helse Stavanger

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.379