23948sdkhjf

Arne Gustav Hageland: Ny daglig leder for Fjellbygg

Arne Gustav Hageland tiltrådte 1. august som daglig leder for Fjellbygg AS.

Hageland kommer fra stilingen som prosjektsjef i Aventi Installation og har allsidig arbeidserfaring, både som anleggsleder, prosjektleder og prosjektsjef. Styreleder Jørn Håland i Fjellbygg AS uttaler at selskapet er ser frem til å kunne dra nytte av hans erfaring og gode kjennskap til bygg og anleggsbransjen.

Fjellbygg AS holder til i Lyngdal og har spesialisert seg innen bygg og anleggsarbeider på vanskelig tilgjengelige steder over hele landet. Selskapet ble etablert av Martin Eftestøl i 1990 som Eftestøl Bygg og Anlegg, men med ny eier i 2005 og etter mange år med erfaringer ble det gjennomført et naturlig navnebytte til Fjellbygg AS. Selskapet opplyser at det i mange år arbeidet nesten utelukkende for Forsvarsbygg, men i 2009 bestemte Fjellbygg seg for å utvide satsingsområdet i retning av kraftindustrien

Ifølge Proff.no omsatte selskapet i 2019 for drøye 111 millioner kroner og er eid 100 prosent av Jørn Håland gjennom Fjellbygg Norge AS.

Arne Gustav Hageland overtok stillingen som daglig leder etter Kim Ingebretsen som starter i ny jobb som Leder Bedriftsmarked for Flekkefjord Sparebank.

Kilde: Fjellbygg

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.33