23948sdkhjf

Norconsult tar et jafs på Gjøvik

Fra 1. september blir JAF Arkitektkontor på Gjøvik en del av Norconsult.

JAF Arkitektkontor AS tar med seg 16 medarbeidere, både unge og erfarne arkitekter og interiørarkitekter til Norconsult.

 

– Med JAF på laget ønsker vi å tilby større grad av helhetlige prosjekteringsprosesser, og gi våre kunder tilgang på en bredere kompetansebase på ett og samme sted, uttaler Vegard Jacobsen, konserndirektør Regioner Norge i Norconsult og fungerende regiondirektør for region Innlandet i en pressemelding.

Med innlemmelsen av JAF hevder Norconsult å kunne tilby kundene en komplett prosjekteringsgruppe innenfor markedsområdet Bygg og eiendom, hvor nettopp samspillet mellom arkitekter og ingeniører i tidligfasen vil gi en bærekraftig kundeverdi.

Del av en planlagt strategisk vekst

– Det blir en styrke for oss å kunne tilby kortreiste tjenester innen arkitektur i vårt område, dette vil komme våre kunder innen bygg og eiendom til gode. Satsingen på arkitektur i region Innlandet er en del av en planlagt strategisk vekst, sier Håvar Slåtten, Norconsults kontorleder på Gjøvik,.

Driften av JAF Arkitektkontor vil langt på vei fortsette som før, men virksomheten vil i større grad involvere ingeniørene i tidlig fase av prosjektutviklingen.

– Det tette samarbeidet med Norconsults arkitekter og ingeniører vil gi større rom for kreativt samspill gjennom tidlig involvering av ingeniørfagene og ytterligere faglig utvikling. Vi gleder oss til å ta fatt på denne spennende reisen, sier de to partnerne i JAF Arkitektkontor AS, Geir Brændhaugen og Kåre Frydenlund.

Ifølge proff.no hadde selskapet i fjor en omsetning på 18,6 millioner kroner og et driftsresultat på 4,5 millioner kroner.

Kilde: Norconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.438