23948sdkhjf

Evjeklinikken: Fleksibelt bygg løser plassproblemene

Evjeklinikken huser Norges fremste fagmiljø innen behandling av overvekt. Etter at også klinikken har lagt på seg skal plassproblemene nå bli løst med et fleksibelt bygg fra Adapteo.

I takt med at stadig flere i alle aldre sliter med overvekt, hadde Evjeklinikken behov for mer plass og inngikk en avtale om å få på plass et nesten 450 kvadratmeter stort bygg fra Adapteo. Eiendomsselskapet bygger, leier ut og selger fleksible løsninger for blant annet skoler, barnehager, helse og omsorg, kontorer, bolig og messer som brukes over alt fra noen få dager til ubestemt tid, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Det nye, fleksible bygget skal huse både kontorer, klasserom og behandlingsrom. Vi har en vekst i antall pasienter og også et ønske om å kunne samle flere av dem under samme tak og tilby nye og mer moderne lokaler, uttaler Ole Kristian Moen, teknisk sjef ved Evjeklinikken. Han legger til at de kommer gunstigere økonomisk ut med valget av et fleksibelt bygg fremfor et tradisjonelt tilbygg/påbygg.

Det nye bygget på Evjeklinikken vil stå ferdig til sommeren/høsten.

Kilde: Adapteo

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.112