23948sdkhjf

Betonmast satser tungt i Asker og Bærum

Betonmast Ringerike har endret navn til Betonmast Asker og Bærum, styrker ledelsen og flytter hovedkontoret fra Hønefoss til Sandvika. Målet er å ta en betydelig del av markedet vest for Oslo.

Selskapet, som historisk har hatt fokus på Ringerike, er allerede etablert i Asker og Bærum. På Bekkestua bygger selskapet 80 leiligheter for Stor-Oslo Eiendom og i Vollen bygges det boliger og næringslokaler for Fjordservice AS, opplyser Betonmast i en pressemelding.

– Vi opplever Asker og Bærum som et spennende marked med et stort potensial. Nå vrir vi vår satsing i retning av dette markedet, med ambisjoner om på sikt å ta en betydelig del av dette markedet, sier Eskil Thorkildsen som overtok som daglig leder ved nyttår. Da kom fra stillingen som daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold – et selskap han og Ole Bergersen etablerte sammen i 2013 og som opplevde kraftig vekst og lønnsomhet under hans ledelse. Med seg på laget har Thorkildsen fått med prosjektsjef Øyvind Øveraas, som har meldt overgang fra Betonmast Oslo. Han har 30 års erfaring fra bygge- og anleggsbransjen og har ledet utviklingen og bygging av en rekke store og komplekse prosjekter som Norges største hotell Clarion Hotel The Hub, samt bidratt til planlegging av Europas største innendørs skihall, SNØ. I tillegg har selskapet rekruttert flere kompetente ledere i sentrale roller.

– Målet er å bygge opp og bli det mest innovative entreprenørmiljøet i Asker og Bærum, fastslår Eskil Thorkildsen. Foto: Betonmast

Må rekruttere nye medarbeidere

– En tyngre satsning i Asker og Bærum legger til rette for en betydelig vekst. En naturlig konsekvens av dette er rekrutteringen av flere dyktige folk, med rett innstilling og brennende engasjement for innovasjon og bærekraftig utvikling og bygging. Målet er å bygge opp og bli det mest innovative entreprenørmiljøet i Asker og Bærum, sier Thorkildsen.

På Bekkestua bygger Betonmast Asker og Bærum prosjektet Meglergården og Villa P som omfatter til sammen 80 leiligheter og en dagligvareforretning på 2.600 kvm for Stor-Oslo Eiendom. Illustrasjon: Lund + Slaatto Arkitekter

Naturlig ekspansjon

Stor-Oslo er et viktig fokusområde for Betonmast-konsernet, og satsingen i Asker og Bærum kompletterer konsernets øvrige aktiviteter i regionen.

– Betonmast-konsernet er godt etablert nord, sør og øst for Oslo, men har i liten grad vært til stede i vest. Dette er en naturlig ekspansjon av konsernet gjennom Betonmast Asker og Bærum, og vi har store forventninger til satsingen, uttaler konsernsjef Jørgen Evensen.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.298