23948sdkhjf

FS Betong overtatt av Gjermundshaug – skal spisses mot bygg og anlegg

Gjermundshaug Gruppen utvider tjenesteområdet og kjøper FS Betong AS.

Det er anleggs- og entreprenørselskapene Gjermundshaug Anlegg AS og Anlegg Øst Entreprenør AS som utgjør kjernevirksomheten i Gjermundshaug Gruppen. Konsernet består også av datterselskapene Steer AS og Specto Remote AS.

Nå har gruppen kjøpt FS Betong som utfører betongarbeider innen bygg- og anleggssektoren. Med sine 60 ansatte har selskapet raskt etablert seg som en anerkjent leverandør med en bred kundeportefølje på varierte oppdrag i hovedsak på Østlandet.

– FS Betong har i flere år vart partner for Gjermundshaug Gruppen med sin betongkompetanse og kapasitet. Vi er helt sikre på at vi kan hjelpe til å utvikle selskapet videre gjennom egne prosjekter og via eksisterende og nye eksterne kunder, sier Ole Gjermundshaug, konsernsjef i Gjermundshaug Gruppen.

Skal pisses mot bygg- og anleggsbransjen

Gjermundshaug Gruppen over eierskapet fra Stenumgård Eiendom AS og Andreas Stø Holding AS som etablerte selskapet sammen med Kjetil Ringlund i 2018. 

– Vi er glade for å selge selskapet til en aktør som kan hjelpe det å ta nye steg i bygg- og anleggsbransjen, sier André Stenumgård på vegne av Stenumgård Eiendom AS. Han legger til at slik selskapet har utviklet seg har de fått lite synergier med Fjøssystemers virksomhet slik intensjonen var da de stiftet selskapet.

– Vi kommer nå til å spisse oss mot bygg- og anleggsbransjen og gleder oss til å forene krefter med en solid aktør i anleggsbransjen, uttaler Kjetil Ringlund, daglig leder i  i FS Betong AS. Han vil eie 9 prosent av aksjene i selskapet og går inn i en ny stilling som prosjektsjef mens Pål Ligård blir ny daglig leder.

Kilde: Pressemelding fra Gjermundshaug Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094