23948sdkhjf

Byggefirma i Stavanger måtte begjære oppbud

«Vi har en positiv utvikling og ser lyst på fremtiden», står det på nettsiden til Rehab.Bygg AS i Stavanger. Men det utsagnet er nok noen år gammelt: På mandag ble selskapet slått konkurs.

Rehab.Bygg AS startet opp i 2007 og ifølge selskapets nettside utførte de det meste innen alt fra total rehabiliteringer, nybygg, garasjer, vedlikehold, påbygg, våt rom, innvendig oppussing, fuktmålingsoppdrag og andre spesialoppdrag og hele Nord-Jæren.

Utsagnet om at «Vi har en positiv utvikling og ser lyst på fremtiden», var nok noen år gammelt. Det sist offentliggjorte regnskapet viste ifølge proff.no at selskapet i 2019 hadde en omsetning på 11,7 millioner kroner og et driftsresultat på 229.000 kroner. På mandag måtte selskapet melde oppbud, opplyser Rogalands Avis.

Ifølge Sør-Rogaland tingrett har selskapet i konkursbegjæringen opplyst at den samlede gjelden er på drøye 2,4 millioner kroner mens selskapets aktiva er anslått til litt over 1,5 millioner kroner.

Advokat Leid Inge Håland er oppnevnt som bobestyrer og skiftesamlingen er berammet til 17. august.

Fjoråret ble for tungt

«Korona 2020 året ble for tungt for oss økonomisk. Selv om det nå er full gang i hverdagen så drar vi med oss den utfordrende økonomien 2020 påførte oss», skriver styreleder Arild Helgaland på selskapets Facebookside. I det samme innlegget beklager han på det sterkeste ulemper og økonomiske konsekvenser dette påfører selskapets kunder, leverandører og ansatte og opplyser at det nå er ti personer som må ut på jobbmarkedet.

Arild Helgaland var også daglig leder og sammen med Marianne Helgaland eide de to over 90 prosent av aksjene i Rehab.Bygg AS gjennom selskapet Sema-Eiendom AS.

Kilde: Sør-Rogaland tingrett, Rogalands Avis, proff.no, rehabbygg.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125