23948sdkhjf

Peab bygger verkstedbygg i Trysil

Ze Bra, en av landets største leverandører av veimerking, investerer i et helt nytt verksted- og servicebygg i Trysil. Peab er valgt som totalentreprenør for en kontraktssum på 37 millioner kroner.

Det nye verksted- og servicebygget er utviklet i et samarbeid mellom Peab og Ze Bra vei. Det får en størrelse på drøye 1.900 kvm BTA og skal benyttes for service og reparasjoner av Ze Bra vei sine lastebiler for veimerking og veivedlikehold, opplyser Peab i en pressemelding.

– Samarbeidet i forprosjektet med Ze Bra vei har vært lærerikt og givende, sier avdelingssjef Håvard Hagen i Peab og legger til at prosjektet er en viktig milepæl i selskapets satsing i Innlandet og Trysil spesielt.

Stål- og sandwichkonstruksjon

Ze Bra en av landets største leverandør av veimerking og består i dag av de tidligere firmaene Cleanosol AS, Vegamalun AS og Merking og Sikring AS. I tillegg er Agder Veimerking en del av Ze Bra AS.

Det nye verksted- og servicebygget i Trysil skal oppføres i en stål- og sandwichkonstruksjon, med støpt teknisk gulv på grunn. Nybygget vil inneholde butikk og lokaler for administrasjon. På mesanin i plan 2 blir det bygget garderober og spiseområde/kjøkken. Verkstedet vil bestå av seks løp for reparasjon, vask, EU-kontroll og service av lastebiler.

– Vi beregner byggestart i august i år og overlevering i juli 2022. Vi vil sysselsette rundt tre til fem egne ansatte i prosjektet, deriblant egne fagarbeidere på tømmer og betong, sier prosjektleder Frode Kristiansen.

Kilde: Peab

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093