23948sdkhjf

To selskaper inngår rammeavtaler med Sykehusbygg

Multiconsult og LINK arkitektur har inngått rammeavtaler på fire områder med Sykehusbygg som omfatter rådgivingstjenester for planlegging og gjennomføring av sykehusbygging.

Sykehusbygg HF har de fire regionale helseforetakene som eiere og har som formål å sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging og -bygging på høyt internasjonalt nivå. De inngåtte rammeavtalene Multiconsult og LINK arkitektur gjelder for to år med mulighet for inntil to års forlengelse og omfatter tidligfaseplanlegging, prosjektering, evaluering og HMS, samfunn og sikkerhet.

Tildelingen av kontraktene er basert på kompetanse, pris og oppgaveforståelse. For tildeling av konkrete oppdrag under rammeavtalene avholdes det minikonkurranser, opplyser Multiconsult i en pressemelding.

Fra tidlig fase til gjennomføring og evaluering

– Vår kompetanse er vurdert å være svært god og relevant for rådgivning og prosjektering av sykehus, og tildelingene viser at vi har god forståelse av hva som er viktig i slik prosjektering og rådgivning, sier Geir Juterud, konserndirektør og oppdragsansvarlig for Nye Rikshospitalet i Multiconsult. Han legger til at de gjennom disse rammeavtalene får mulighet til å konkurrere om spennende oppdrag i hele Norge, helt fra tidlig fase til gjennomføring og evaluering i etterkant.

– Sykehusbygg er ett satsningsområde for konsernet, og vi er involvert i en rekke større utbygginger i Norge og i Skandinavia. Gjennom disse rammeavtalene ønsker vi å være med på å bidra med vår kompetanse til å utvikle gode sykehus for samfunnet, sier Mette Dan-Weibel, direktør Healthcare i LINK arkitektur.

Kilde: Multiconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.173