23948sdkhjf

Skal bygge hytter i alle kommuner i Rogaland

Etter å ha blitt svært godt mottatt i både Sogn og Fjordane og i Hordaland vil også alle kommunene i Rogaland nå ha sin egen «dagsturhytte». Byggefirmaet Stad Kystbygg AS er innstilt som anbudsvinner for å produsere, levere og montere de 23 hyttene.

Ut fra en totalevaluering basert på tildelingskriteriene oppgaveforståelse, pris og opsjon på ekstra bestillinger har Rogaland fylkeskommune besluttet å tildele kontrakt for dagsturhytter i Rogaland til Stad Kystbygg AS. De andre kvalifiserte i anbudskonkurransen var Berge Sag og Trelast AS, Boly Bygg AS og Lyngstad Bygg AS.

Kontrakten har en verdi på rundt 25 millioner kroner opplyser Rogaland fylkeskommune på sine nettsider.

– Det er en stor milepæl for dagsturhytteprosjektet at vi nå har en innstilling klar til hvem som skal levere dagsturhyttene i Rogaland. Prosjektet er dermed i rute, og hvis alt går etter planen videre håper vi å få på plass de ti første hyttene i løpet av 2021, sier Jon Inge Zazzera, seksjonssjef for allmenn kultur i Rogaland fylkeskommune.

Svært populære

Dagsturhytteprosjektet startet i tidligere Sogn- og Fjordane fylkeskommune med mål om å bidra til å skape en sosial møteplass og få flere ut på tur i sitt nærmiljø. Dagsturhyttene ble en stor suksess med 400.000 besøkende på de 26 hyttene i Sogn- og Fjordane de to første årene. Prosjektet har blitt videreført til tidligere Hordaland i nye Vestland fylkeskommune, hvor det i løpet av våren 2022 vil være totalt 56 dagsturhytter. Prosjektet i Rogaland ble initiert av Sparebankstiftelsen SR-bank som inngikk samarbeid med Rogaland fylkeskommune. Alle kommunene i Rogaland ble invitert til å bli med på prosjektet, og målet er en dagsturhytte i hver kommune innen 2022. Enkelte av de 23 kommunene i Rogaland planlegger sågar med å få to dagsturhytter.

Kilde: Rogaland fylkeskommune

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125