23948sdkhjf

Enklere gjennomføring av Varme Arbeider sertifisering

Det nye produktet utviklet av Trainor og Firesafe gjør det enkelt å ta komplett Varme Arbeider sertifikat som e-læring, inkludert slokkeøvelsen.

Trainor har markedets beste e-læring og Firesafe har 17 lokasjoner for den påkrevde slokkeøvelsen.

Stor etterspørsel

Etterspørselen etter nettkurs og e-læring i bygg- og eiendomsbransjen har økt betraktelig de siste årene og skjøt ytterligere fart i takt med koronapandemien.

– Vi har aldri solgt så mange digitale kurs som nå, forteller Trond Løfqvist i Trainor. Så er det noen kurs som også har en obligatorisk praktisk del som må utføres for å få utstedt sertifikat. Varme arbeider er et slikt kurs.

Alle som jobber med såkalt varme arbeider i miljøer der det er brannrisiko, må ha Varme Arbeider kurs. Kurset gir sertifisering, og sertifikatet har en varighet på fem år. Hensikten med kurset er å få ned antall branner og forsikringsutbetalinger som følge av varme arbeider. I tillegg til et teoretisk kurs, kreves dokumentasjon på at man har gjennomført praktisk slokkeøvelse, før sertifikatet blir utstedt av Norsk Brannvernforening.

Unik kombinasjon

Nå etablerer Trainor og Firesafe et helt nytt tilbud for e-læring i Varme Arbeider som inkluderer den praktiske slokkeøvelsen.

- På trainor.no velger du hvor du vil gjennomføre slokkeøvelsen, og deretter får du tilgang til Varme arbeider e-læring. Dette er markedets enkleste og mest effektive vei til sertifikatet, sier Trond Løfqvist i Trainor.

Kilde: Trainor og Firesafe

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109