23948sdkhjf

Peab bygger Klemskvartalet i Kongsberg

Pilares Eiendom har signert Peab som totalentreprenør for oppføring av de 38 første leilighetene i Klemskvartalet i Kongsberg. Kontrakten har en verdi på 120 millioner kroner ekskl. mva.

Pilares og Peab har jobbet sammen om forbedringer og optimalisering av prosjektet siden august 2020, da samspillskontrakten ble inngått.

– Samspillsfasen har vært spennende og lærerik. Pilares er en profesjonell eiendomsutvikler som ønsker god kvalitet i byggene for sine kunder. Vi kommer inn med spesialistkompetanse på prosjektering og gjennomføring, og sammen har vi utviklet et byggeprosjekt vi begge skal være stolte av når det står ferdig, sier Håvard Dybendal, avdelingsleder i Peab.

7.300 kvadratmeter

Klemskvartalet består av 38 kvalitetsleiligheter fordelt på to leilighetsbygg med et samlet areal på ca. 7.300 kvm. En stor hage blir midtpunktet i kvartalet. Under byggene blir det parkeringskjellere og boder. Peabs kontrakt omfatter også riving av fem boliger, omlegging av VA-anlegg og bygging av et nytt fortau, opplyser selskapet.

Kilde: Peab

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.097