23948sdkhjf

Swerock kjøper Frøseth og styrker nærværet i Trøndelag

Peab-selskapet Swerock AS kjøper samtlige aksjer i Frøseth AS som har ni uttak for pukk & grus på Innherred i Nord-Trøndelag og et asfaltverk i Verdal.

Frøseth er et selskap hjemmehørende i Verdal med virksomhet innen pukk & grus og asfalt. Selskapet har 40 ansatte og omsatte i fjor for 104 millioner norske kroner. Arild Frøseth og Svein Eggen eier hver 50 prosent av aksjene i Frøseth AS gjennom sine respektive holdingselskaper. Nå har de besluttet å selge samtlige aksjer til Swerock AS. Arild Frøseth vil fortsette som daglig leder i selskapet.

Styrker nærværet i Trøndelag

Swerock er en del av Peab-konsernet og har virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Selskapet har flere virksomhetsområder, hvorav de største er pukk & grus og betong. I Norge har Swerock i dag 40 ansatte, 29 uttak for pukk & grus og tre betongfabrikker. I Trøndelag har Swerock et uttak i Verrabotn.

– Gjennom oppkjøpet av YITs nordiske virksomhet innen asfalt og pukk & grus i fjor, styrket vi Swerocks tilstedeværelse i Norge. Med oppkjøpet av Frøseth styrker vi vårt nærvær i Trøndelag. Vi gjør disse satsingene fordi vi har tro på Trøndelag og Norge. Det kommer hele Peab til gode, påpeker Karl-Gunnar Karlsson, adm. direktør i Swerock i en pressemelding.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning av Konkurransetilsynet. Transaksjonen forventes gjennomført i andre halvår 2021.

Kilde: Peab

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095