23948sdkhjf

Optimera kjøper spesialist på verktøy og maskiner

Optimera har inngått avtale om kjøp av alle aksjene i Hansen & Krogh AS på Stålfjæra i Oslo. Oppkjøpet er et ledd i arbeidet med å styrke sin spesialistrolle innenfor verktøy, festemateriell og arbeidsklær.

Optimera opplyser at Hansen & Krogh ble etablert i 1962 som en videreføring av virksomhet som siden 1946 har solgt verktøy og maskiner til proffmarkedet. Bedriften har ifølge Optimera opparbeidet seg en sterk posisjon i dette markedet ved blant annet å legge vekt på produktkunnskap, bredt sortiment og rådgivere ute på veien i tillegg til egen butikk og lager.

Satsingsområde

Optimera lanserte nylig spesialistkjeden Montasjeutstyr hvor Hansen & Krogh på sikt vil inngå. Selskapet har en sterk posisjon i Oslo-markedet og vil fortsette driften i Stålfjæra. Virksomheten vil inngå som en del av Optimera Region Øst som fra tidligere har åtte Montér byggevarehus, fire Optimera Proffsenter, regional salgsavdeling og kundeservice.

– Verktøy, festemidler og arbeidsklær er et satsningsområde for Optimera, spesielt mot proffmarkedet. Vi ønsker å styrke oss som samarbeidspartner for kunder i bygg og anlegg, men samtidig møte behovene til virksomheter innenfor industri, montasje, forvaltning og vedlikehold. Her vil Hansen & Krogh tilføre ytterligere kompetanse og kundemasse, uttaler Erik Tønnesen, adm. direktør i Optimera.

Kilde: Optimera

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079