23948sdkhjf

Kjøpesenter i Halden utvides med 3.200 kvadratmeter

I juni starter arbeidet med å utvide Tista Senter i Halden med 3.200 kvadratmeter. AF Gruppen er valgt som entreprenør.

Tista senter ligger langs elven Tista i Halden sentrum og har i dag 44 butikker. Nå har Scala Tista har inngått avtale med AF Gruppen om utvidelsesprosjektet «Tista Senter Vest». Senteret skal få nytt inngangsparti og det nye tilbygget skal gi plass til tolv nye butikker.

Avtalen omfatter i tillegg til fundamentering og grunnarbeider, oppføring av råbygg og tett bygg. Byggestart er i juni med ferdigstillelse i april til neste år.

– Det nye tilbygget vil være på hele 3.200 kvadratmeter, der sportsbutikken blir den desidert største, sier Magnus Fredriksen, eiendomsdirektør i Scala Eiendom. Selskapet har 23 kjøpesentre fra Sortland i nord til Grimstad i sør og hadde i fjor en samlet butikkomsetning i fjor på over 11,5 milliarder kroner.

AF Bygg Østfold

Morten Midtskog, direktør i AF Bygg Østfold, opplyser i en pressemelding at de har lang erfaring med nybygg og ombygging av kjøpesentre i regionen.

– I tillegg til Tista Senter, har vi blant annet utført ombyggingsarbeider Østfoldhallen, Amfi Moss, Amfi Sarpsborg og Rygge Storsenter, sier han.

– Scala Eiendom ser frem til en utvidelse av Tista Senter i samarbeid AF Bygg Østfold. AF Bygg Østfold har vært engasjert ved tidligere utvidelse av Tista Senter, som vi var veldig godt fornøyde med, sier Per Christian Kjellgren, leder prosjekt og utvikling i Scala Eiendom

Kilde: AF Gruppen, Scala Eiendom

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.097