23948sdkhjf

Norconsult prosjekterer nybygg på kaikanten i Bodø

Norconsult er tildelt kontrakt på prosjektering av Løvoldgården i Bodø sentrum, et nytt, kombinert bolig- og næringsbygg i historiske omgivelser på Hundholmen plass.

Nybygget på om lag 4.400 kvm BTA skal oppføres på kaikanten i Bodø, i tiknytning til historiske Hundholmen plass. Det skal inneholde næringsarealer i de to nederste etasjene, og 52 boenheter opp til niende etasje. Utbygger er Gunvald Johansen Bygg AS, opplyser Norconsult i en pressemelding.

Prosjekteringstjenester innenfor en rekke fag

Norconsult skal levere prosjekteringstjenester innen en rekke fag i prosjektet: arkitektur (ARK), ansvarlig søker (SØK), byggteknikk (RIB), geoteknikk (RIG), bygningsfysikk (RIBfy), vann og avløp (RIVA), landskapsarkitektur (LARK), BIM-koordinator (BIMKO) og ytre miljø (RIM).

– Det er et stort og spennende ansvar å skulle prosjektere et bygg i historiske omgivelser midt i smørøyet av Bodø sentrum. Vi ser det som en klar fordel at vi har kontor i byen, og dermed kan levere kortreist rådgivning med lokal spisskompetanse. Vi gleder oss til å levere et flott resultat til Bodø by, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Gunvald Johansen Bygg AS, sier Mona Ågnes, kontorleder for Norconsult i Bodø.

Eksisterende bygg på tomten skal rives og saneres. Det er gjennomført en miljøteknisk grunnundersøkelse og utarbeidet en tiltaksplan. Miljørådgiver fra Norconsult skal bistå med oppfølging i tilknytning til dette arbeidet.

Byggestart er planlagt til oktober.

Nybygget på om lag 4.400 kvm BTA skal oppføres på kaikanten i Bodø. Illustrasjon: Løvoldgården.no

Kilde: Norconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079