23948sdkhjf

Cowi, Arkitema og Ratio arkitekter får SNR-kontrakter

Helse Møre og Romsdal har signert kontrakter som skal sikre detaljprosjektering av arbeidsunderlag for byggingen av Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR).

Sjukehuset Nordmøre og Romsdal vil bestå av SNR Hjelset som skal være et nytt akuttsykehus for Nordmøre og Romsdal og SNR Kristiansund som vil bestå av et bredt pasienttilbud med poliklinikk, dagbehandling og dagkirurgi.

– Vi er meget stolte av å bli valgt som rådgivere for SNR-prosjektet. Vi er godt kjent med prosjektets mål og ambisjoner, og vi skal legge all vår kompetanse og erfaring med sykehusplanlegging inn i å bidra til å realisere disse, sier Birgit Farstad Larsen, divisjonsdirektør bygninger i COWI.

Erfarne arkitekter

Helse Møre og Romsdal skriver på sine nettsider at både Arkitema og Ratio har bred erfaring fra andre sykehusprosjekter som blant annet Nye Aker Sykehus i Oslo, Livsvitenskapsbygget i Oslo og Nye UNN Narvik i tillegg til Nytt Østfoldsykehus og Nordlandssykehuset.

– Vi vil etterstrebe å videreføre de kvalitetene som allerede ligger i prosjektet, og vi gleder oss til å videreutvikle og realisere det nye Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR) sammen med våre kolleger og nye og gamle samarbeidspartnere, sier forretningsområdesjef i Arkitema, Anne Guri Grimsby.

– Vi er svært glade for at Cowi, Arkitema og Ratio blir med oss i videreutviklingen av prosjektet. Deres kunnskap og erfaring blir viktig for å sikre et fremtidsrettet og godt sykehustilbud for befolkningen og vi ser fram til det videre samarbeidet, uttaler Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR.

Kilde: Helse Møre og Romsdal

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11