23948sdkhjf

Alle i Moelven får 10.000 kroner i bonus

De 3.500 ansatte i Moelven blir belønnet med 10.000 kroner hver for innsatsen som bidro til at konsernet oppnådde ett av de beste resultatene i fjor og som dessuten har fått en rekordstart på inneværende år.

Da Moelven Industrier tidligere i år presenterte fjorårsresultatet, uttalte konsernsjef Morten Kristiansen at 2020 går inn i historien som ett av de vanskeligste og beste årene i Moelvens historie.

Omsetningen hadde økt med 1,3 milliarder kroner til 11,7 milliarder og driftsresultatet på 662 millioner var en nær fordobling fra året før.

Takker for strålende innsats

Ifølge Hamar Arbeiderblad fikk de ansatte i Moelven tidligere i måneden beskjed om at hver og en vil få utbetalt 10.000 kroner i gave. Avisen siterer beskjeden som konsernsjefen sendte ut der han blant annet skriver at «Det siste året har krevd mye av oss, og vi har måtte jobbe annerledes. Vi holder avstand, er kanskje mer for oss selv og mye av de gode sosiale møteplassene våre er endret. Likevel har innsatsen vært strålende, og vi har klart å håndtere disse utfordringene sammen. Dette blir lagt merke til, og vi har derfor vedtatt å gi en gave på inntil 10.000 kroner til alle ansatte i Moelven».

I tillegg til å ha lagt bak seg ett av de beste økonomiske årene har Moelven Industrier også fått en rekordartet start på inneværende år. Som tidligere meldt omsatte konsernet for 3.182 millioner kroner i første kvartal, en økning på 446 millioner kroner sammenlignet med samme periode i fjor. Driftsresultatet på 290 millioner kroner i første kvartal var en økning på 220 millioner.

Kilde: ha.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.08