23948sdkhjf

Ny divisjonssjef i Moelven

Moelven har ansatt Vera Flatebø som divisjonssjef for Moelvens selskaper innen limtre, byggmoduler og kontorinnredninger.

Flatebø (44) er i dag adm. direktør i Hydal Aluminium Profiler AS på Raufoss og tar over divisjon Byggsystemer i Moelven den 1. september. Da vil hun også bli en del av Moelvens konsernledelse.

Konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven Industrier påpeker at Flatebø har en bred erfaring fra industriell virksomhet og at de gleder seg til at hun kommer til dem.

– Flatebø har vært toppleder innen en bransje preget av rask utvikling og med høye krav til leveransene. Dette er erfaringer som vil passe godt til våre høykompetente selskaper innen divisjonen, sier Kristiansen.

Lang ledererfaring

Flatebø har vært en del av ledergruppen i Hydal siden 2010, og administrerende direktør siden 2016. Før det har hun jobbet i IDT og Nammo Raufoss. Hun er utdannet maskiningeniør, og har videreutdannet seg innen Human Resource Management, arbeidsrett og økonomi.

– Jeg ser frem til å kunne bidra til å gjøre en forskjell i Moelven, og forventer både krevende og lærerike arbeidsoppgaver. Som mange andre er jeg er fascinert av de signalbyggene og konstruksjonene Moelven har bidratt til å fremstille i tre, og det blir spennende å jobbe tett på selskapene som skaper disse byggene og løsningene, sier Flatebø.

Kilde: Moelven

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094