23948sdkhjf

Jon Mongstad: Fra Rambøll til Bonava

Etter 35 år hos Rambøll skal Jon Mongstad nå lede Bonavas nye prosjektutviklingsavdeling i Bergen.

I første omgang skal Jon Mongstad og hans avdeling jobbe med prosjektene Biskopshus og Merinokvartalet i Sandviken, Bergensmeieriet på Minde, Kleppekollen på Askøy og diverse prosjekter på Sandsli.

I alt blir det om lag 1.000 boliger de neste årene i Bergen og omegn - pluss nye prosjekter som ennå ikke er kommet i salg.

– Jeg har jobbet som utleid prosjektutvikler for Bonava i noen år, men fant nå ut at jeg skulle melde overgang. Selskapet har flere spennende og gode prosjekter på gang i Bergen og omegn, som jeg gleder meg til å begynne å arbeide med på fulltid, sier Mongstad.

«God signering»

– Jon Mongstad er en av de flinkeste jeg kjenner når det kommer til prosjektering og prosjektledelse, fastslår Andreas Hovden, Bonovas regionleder i Bergen.

– Vi er i gang med å utvikle noen av de største prosjektene i bergensregionen, og vokser godt for tiden De siste månedene har vi ansatt et titalls nye medarbeidere ved bergenskontoret og Jon blir en viktig brikke for oss ved flere store prosjekter i tiden framover, sier Hovden.

Kilde: Bonava

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109