23948sdkhjf

Seltor bygger NIO House på Karl Johan

Det nye kinesiske premium-merket skal frontes på landets paradegate.

NIO Norway AS valgte Seltor AS som entreprenør til etablering av NIO House i Karl Johans gate 33 i Oslo – det første av sitt slag utenfor Kina.

 

Den kinesiske elbil-produsenten som nå går inn på det norske markedet får dermed Grand Hotel og Stortinget som nærmeste naboer. Prosjektet er en del av NIOs europeiske ekspansjon og omfatter ombygging av 1.200 kvadratmeter eksisterende arealer til showroom for produsentens elbiler, kafé/bar, bibliotek og møtelokaler. Målet er at NIO House Oslo skal være en møteplass for merkets brukere og deres familie og venner.

Skal stå ferdig i august

Det er Fokus Rådgivning har byggeledelsen i prosjektet som hadde oppstart i april og hvor overlevering skal skje allerede i august i år.

NIO er en kinesisk produsent av elbiler som ble etablert i 2014. Nylig ble det kjent at merket har etablert seg i Norge, som sitt første internasjonale marked.

NIO Norway skal bygge opp egne salgs- og servicenettverk i Norge og NIO House på Karl Johan vil bli det første av sitt slag utenfor Kina. Til neste år er planen å åpne fire nye salgslokaler i Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand.

Kilde: Seltor / NIO

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078