23948sdkhjf

Kåret til bransjens mest attraktive

Ingeniørstudenter har på nytt kåret AF Gruppen til bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

Universum Student Survey 2021 er en undersøkelse hvor 13.858 studenter ved 24 utdanningsinstitusjoner har rangert arbeidsgivere etter attraktivitet. AF Gruppen, som hører til i kategorien «Engineering/Natural Sciences», rangeres som nummer 14 blant ingeniørstudentene og er fortsatt best i klassen i sin bransje.

Topp 3-listen innen kategorien er uendret fra i fjor med Equinor på topp, etterfulgt av Kongsberg Gruppen og Multiconsult.

Hard kamp om ingeniørstudentene

– Dette er fantastisk gøy og en anerkjennelse av den gigantiske innsatsen og det viktige arbeidet som legges ned i employer branding og rekruttering på tvers i organisasjonen for å representere AF Gruppen ut mot studentmiljøet, sier Annette Strøno, HR-sjef Rekruttering.

Hun er naturligvis glad for at studenter ønsker seg til AF.

– Det siste året har vi måttet gjøre store endringer i våre aktiviteter rettet mot studenter på grunn av covid-19. Vi er svært ydmyke over at AF Gruppen fortsatt blir ansett som bransjens beste til tross for at vi ikke har vært fysisk til stede på universiteter det siste året. Vi har likevel gjennomført flere digitale bedriftspresentasjoner, i tillegg til at vi lanserte et helt nytt spill utviklet kun for den spennende digitale finalen til AF-kollektivet. Kampen om ingeniørstudentene er hard, men utrolig viktig når vi skal fortsette å rekruttere de beste folkene. Jeg håper og tror vårt arbeid blir lagt merke til på en positiv måte, sier Strøno.

Årets studentundersøkelse viser at AF Gruppen kommer på en andreplass blant ingeniørstudenter ved NTNU Gjøvik og på en tredjeplass på OsloMet.

Kilde: AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094