23948sdkhjf

Søstrene Hinna: Veidekke får nytt boligoppdrag i Stavanger

Veidekke har fått i oppdrag av Øgreid Eiendom AS å oppføre første byggetrinn i boligprosjektet Søstrene Hinna på Jåttå i Stavanger. Kontrakten er en totalentreprise verdt 120 millioner kroner ekskl. mva.

Boligprosjektet Søstrene Hinna består totalt av 18 rekkehus og 124 leiligheter fordelt på tre byggetrinn. Avtalen som nå er inngått med Veidekke gjelder de første 51 boligene i byggene B1, BB1 og BB2 på om lag 8.000 kvm inkludert bodarealer og en tilhørende parkeringskjeller som skal forberedes for videre utbygging og sammenføyning med de neste byggetrinnene.

1.500 nye boliger når ferdig utbygget

Søstrene Hinna er startskuddet for videreutviklingen av Hinna Park. Området vil når det er ferdig utbygd bestå av om lag 1.500 nye boliger og 6.000 arbeidsplasser. I sammenheng med utviklingen skal det også opparbeides flotte uterom og parkområder.

– I vårt prosjekt har vi lagt vekt på å utvikle boliger med høy arkitektonisk kvalitet og gode fellesrom med sosiale soner og gjestehybler, det vi kaller boliger etter Øgreid Eiendom standard. Byggestart er vedtatt og boligkjøperne får her ta del i en trygg og forutsigbar reise fra kjøp til innflytting, sier daglig leder Erlend Aanestad i Øgreid Eiendom.

Byggestart er planlagt i september, og boligene skal stå klare til innflytting i løpet av 2023.

Kilde: Veidekke

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094