23948sdkhjf

Bygger to handelsbygg i Kobbervikdalen

Betonmast Buskerud-Vestfold har signert kontrakt med Vestaksen Eiendom om bygging av to handels- og servicebygg i Kobbervikdalen 155 i Drammen. Kontrakten er en totalentreprise med en kontraktsum på om lag 55 millioner kroner ekskl. mva.

Totalt skal Betonmast bygge ca. 4.000 kvm BTA fordelt på to bygg. Prosjektet er godt synlig fra E18, og har fått navnet The Oak etter en fredet, gammel eik som ligger mellom byggene, opplyser selskapet.

Godt samspill med Vestaksen

– Vi har hatt nok et godt utviklingsprosjektsamarbeid med Vestaksen Eiendom. Sammen har vi optimalisert prosjektet, både med tanke på utleieareal og byggbarhet, sier Kristian Gjestemoen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold. Han berømmer Vestaksen som byggherre og samarbeidspartner og legger til at The Oak er det andre prosjektet de har utviklet i samspill.

Les også: Bygger Norges tredje høyeste bygg i rent tre

Vestaksen og Betonmast har sammen med arkitekt, rådgivere og leverandører også utviklet og bygger kontorbygget SporX sentralt i Drammen. SporX blir Norges tredje høyeste bygg i rent tre, og får status som BREEAM-NOR Outstanding.

Byggestart er planlagt i juni og byggene skal stå ferdig for innflytting i april/mai neste år.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109