23948sdkhjf

Peab styrker og videreutvikler virksomheten i Osloregionen

Gjennom ansettelsen av Haakon Løberg som assisterende regiondirektør i Peab AS og Jarle Gehrken som assisterende regionsjef i Oslo styrker Peab sin videre satsing rundt Oslo.

– Vi har over noen år bygget opp en solid og velfungerende byggvirksomhet i Osloregionen. Mulighetene i markedet er store, og nå tilfører vi nye ressurser og kompetanse for kunne fortsette veksten, uttaler Kjetil Runningen, adm. direktør i Peab AS i en pressemelding.

Skal videreutvikle virksomheten i Oslo

Haakon Løberg er ansatt som assisterende regiondirektør. Han får et spesielt ansvar for videreutvikling av byggvirksomheten i Osloregionen. Løberg kommer fra stillingen som distriktssjef Øst i Kruse Smith Entreprenør.

– Haakon har den rette erfaringen og kompetansen for å bidra til videre vekst og utvikling av våre ansatte og organisasjonen i Oslo. Han har 27 års erfaring fra entreprenørvirksomhet, et stort nettverk i bransjen, og er svært motivert for jobben, sier Kjetil Runningen.

Løberg har utdanning som tømrer, og har senere gått Husbyggerlinjen ved Sofienberg Tekniske Fagskole. Han har også studert bedriftsøkonomi ved BI og har en VDC-opplæring fra NTNU.

Styrket satsing innen bolig og næring

Peab har også ansatt Jarle Gehrken som assisterende regionsjef i Oslo, med ansvar for bolig. Han kommer fra stillingen som prosjektsjef i JM Norge.

– Vi ønsker et større nedslagsfelt og en jevn miks av prosjekter innen både bolig og næring. Jarle har jobbet med større feltutbygginger og eiendomsutvikling, og vil få ansvar for boligporteføljen vår. Når han er på plass, vil jeg styre næringsporteføljen, slik at vi totalt sett styrker vårt arbeid innen begge segmentene, sier Trond Ormstad, regionsjef i Oslo.

Gehrken er utdannet sivilingeniør innen bygg- og miljøteknikk ved NTNU, og har jobbet i bransjen i 17 år, blant annet som anleggsleder og prosjektleder. Han har vært prosjektsjef i JM Norge siden 2017.

Både Løberg og Gehrken vil starte i Peab etter sommerferien.

Kilde: Peab

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109