23948sdkhjf

Kassekreditt redder bedrifter

Mange bedrifter søker forbrukslån i vanskelige tider, men for små bedrifter kan kassekreditt være en bedre løsning. Med kassekreditt får du fleksibilitet når bedriftens økonomiske behov er forbigående.

Ifølge låneagenten Axo Finans er det ikke uvanlig å ta opp forbrukslån som brukes til å redde bedriften, spesielt med den pågående koronapandemien. Dette kan være en midlertidig løsning, men å ha fleksibel tilgang på kreditt som er knyttet til bedriften er en bedre løsning.

 Derfor har låneagenten Axo Finans utvidet tjenestene sine, og tilbyr nå kassekreditt. Dette er et bedriftslån som passer til selvstendig næringsdrivende og mindre bedrifter, og er en bedre løsning på forbigående økonomiske behov.

Dette er kassekreditt

Kassekreditt er et låneprodukt som passer til små bedrifter. Når eksterne faktorer fører til tapte inntekter, som for eksempel smittevernsrestriksjonene vi lever med i dag, kan bedrifter ha godt av å låne penger for å holde seg flytende i påvente av bedre tider.

Med kassekreditt kan du velge en kredittgrense på opptil 1 million kroner. Dermed har du kreditt til det du trenger, når du trenger det. Kreditten tilbys i utgangspunktet over ett år, men med mulighet til fornyelse. Du betaler renter av kreditten som brukes opp, og du trenger ikke låne mer enn du har behov for.

Kassekreditt er også en god løsning i oppstartsfasen til en bedrift. Når du begynner å få dine første kundeoppdrag vil utgiftene begynne å løpe, men du har kanskje ikke mottatt de første innbetalingene ennå.

Søk kassekreditt hos Axo Finans

Når du søker lån via Axo Finans, blir søknaden videreformidlet til mange forskjellige banker og långivere samtidig. Axo Finans sammenligner tilbudene for deg. Tilbudet er uforpliktende, og med gyldighet på 30 dager har du god tid til å bestemme deg. Du kan også ta kontakt med en kundebehandler hos Axo Finans for veiledning.

Renteeksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.

Les mer på Axofinans.no

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081