23948sdkhjf

Betonmast omsatte for 7,9 milliarder i fjor

– Betonmast kom styrket ut av koronaåret 2020. I et svært krevende år klarte vi å løfte resultatet i konsernet med over 100 millioner kroner, uttaler konsernsjef Jørgen Evensen.

Betonmast er en av Norges største entreprenører og består av 16 operative selskaper i Norge og i Sverige.

I konsernets årsrapport for 2020 opplyses det at den samlede omsetningen endte på 7.877 millioner kroner, en økning fra 6.674 millioner kroner året før. Betonmast poengterer at 2019-tallet er for Betonmast AS konsern som ble kjøpt av Betonmast Holding i 2019 og følgelig ikke er sammenlignbare iht gjeldende regnskapsregler, men selskapet vurderer likevel tallene som relevant informasjon da utviklingen i den underliggende driften er representativ. I Betonmast Holding AS er AF Gruppen hovedaksjonær med 64,6 prosent eierskap, mens de resterende aksjene i hovedsak er eid av ledere og andre medarbeidere i Betonmast.

Mange høydepunkter

I årsrapporten peker Betonmast på mange høydepunkter gjennom fjoråret, blant annet den gode veksten i den svenske virksomheten som omsatte for rett over to milliarder kroner. Likeledes kontrakten om byggingen av Fjellhamar skole til 1,2 milliarder kroner som er selskapets største kontrakt noensinne.

Opphav og kilder: Betonmast

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079