23948sdkhjf

Betonmast omsatte for 7,9 milliarder i fjor

– Betonmast kom styrket ut av koronaåret 2020. I et svært krevende år klarte vi å løfte resultatet i konsernet med over 100 millioner kroner, uttaler konsernsjef Jørgen Evensen.

Betonmast er en av Norges største entreprenører og består av 16 operative selskaper i Norge og i Sverige.

I konsernets årsrapport for 2020 opplyses det at den samlede omsetningen endte på 7.877 millioner kroner, en økning fra 6.674 millioner kroner året før. Betonmast poengterer at 2019-tallet er for Betonmast AS konsern som ble kjøpt av Betonmast Holding i 2019 og følgelig ikke er sammenlignbare iht gjeldende regnskapsregler, men selskapet vurderer likevel tallene som relevant informasjon da utviklingen i den underliggende driften er representativ. I Betonmast Holding AS er AF Gruppen hovedaksjonær med 64,6 prosent eierskap, mens de resterende aksjene i hovedsak er eid av ledere og andre medarbeidere i Betonmast.

Mange høydepunkter

I årsrapporten peker Betonmast på mange høydepunkter gjennom fjoråret, blant annet den gode veksten i den svenske virksomheten som omsatte for rett over to milliarder kroner. Likeledes kontrakten om byggingen av Fjellhamar skole til 1,2 milliarder kroner som er selskapets største kontrakt noensinne.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094