23948sdkhjf

Konkurs i byggefirma: Daglig leder føler seg lurt

Da Fredriksstad Blad skrev om konkursen i Ok Prosjekt AS tidligere i år, fortalte innehaveren Raimonds Dusa at han følte seg lurt.

Fredrikstad Blad skriver at daglig leder hevder at penger ble overført fra det norske selskapet til Estland uten hans samtykke.

Daglig leder sier i følge avisen at en kollega fra Estland fikk han til å registrere selskapet, og at navnet på selskapet skulle være Ok Prosjekt AS, det samme navnet som på selskapet estlenderen eide hjemme i Estland. Selskapet ble registrert på Dusa angivelig fordi estlenderen manglet D-nummer.

Søndre Østfold tingrett har nå innstilt bobehandlingen, og konklusjonen er at det ikke er penger å hente i boet.

Selskapet påtok seg oppdrag for bygningsindustrien, men hadde ikke egne entrepriser. Selskapets ansatte arbeidet for andre entreprenører og Ok prosjekt AS fakturerte de ansattes timer til entreprenørene.

Fredrikstad Blad skriver at selskapet ble registrert i november i fjor, og Dusa fikk bistand fra advokat Morten Brekke til å levere en oppbudsbegjæring i februar i år. I oppbudsbegjæringen er det ført opp en samlet gjeld på 140.000 kroner. Det er anslått å være verdier for 60.000 kroner i selskapet og det skal ikke ha vært ansatte i selskapet.

Fra november til desember i fjor var det registrert seks ansatte i virksomheten. Alle er bosatt i utlandet.

Det er ikke sendt inn MVA-oppgaver fra selskapet, og det finnes ikke noe lønnsregnskap.

Kilde: Fredrikstad Blad

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078