23948sdkhjf

Tyske Depenbrock lukter på Norge og åpner avdeling i Danmark

Stort tysk ingeniørkonsern. - Vi etablerer et datterselskap i Danmark for å komme nærmere våre skandinaviske kunder, sier Erik Depenbrock.

INGENIØRTJENESTER:

Depenbrock Ingenieurwasserbau i Hamburg har allerede en veletablert portefølje i Østersjøregionen og Skandinavia, inkludert havnebygging, bygg- og vannteknikkprosjekter i Polen, Litauen og Tyskland.

Nå retter familiebedriften i fjerde generasjon øynene mot Skandinavia, også Norge.

Nærmere kundene i Skandinavia

-Vi ønsker å investere i det skandinaviske markedet, og vi etablerer et datterselskap i Danmark for å komme nærmere våre skandinaviske kunder og for å kunne imøtekomme deres krav, sier  Erik Depenbrock. Han skal ha ansvaret for det danske datterselskapet sammen med Christoph Wellendorf og Kim Bringsjord.

Depenbrock-konsernet dekker i utgangspunktet et svært bredt spekter, fra veibygging, havnebygging, bygg- og vannteknikk, nøkkelferdig konstruksjon, renovering, Offentlig-Private partnerskap, teknisk bygningsutstyr og Facility Management.

I Depenbrock Scandinavia er Kim Bringsjord nå leder for et team som leverer tilpassede tekniske løsninger til havneoperatører, kommuner og offentlige institusjoner. Datterselskapet er basert i Midt-Danmark, og forventer å ansette flere folk i 2021.

1300 ansatte, ansetter flere

 - Porteføljen omfatter planlegging, prosjektutvikling og gjennomføring av alle havnebyggingsprosjekter. Kaianlegg, tørrdokk, hydrauliske havnekonstruksjoner som ramper samt låser og  stålbroer er inkludert i det brede spekteret av tjenester selskapet tilbyr.

Vi drar nytte av vårt store utvalg av anlegg, maskiner og høyt spesialisert kunnskap i moderselskapet, slik at det danske datterselskapet kan tilby skreddersydde løsninger, understreker Erik Depenbrock.  

Det familiedrevne Depenbrock-konsernet ble etabler som transportbedrift i 1928, og er nå i fjerde generasjon. Det har i dagr mer enn 1.300  ansatte ved hovedkvarteret i Stemwede og  ytterligere 15 filialer i Tyskland og  Polen.

Kilde: Pressemelding fra Depenbrock

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078