23948sdkhjf

Slo byggeselskapet konkurs – varslet ikke de ansatte

Mandag 12. april begjærte eieren av Bap entreprenør AS i Drammen oppbud. Dagen etter at selskapet ble slått konkurs kom bobestyreren over ansatte som var i fullt arbeid.

Det er Drammens Tidende som melder dette. Bap entreprenør AS ble etablert i 2019 og var eid av Per-Christian Bergersen gjennom Charleville Holding AS. 12. april begjærte han oppbud og selskapet med åtte ansatte ble slått konkurs. Bakgrunnen er ifølge avisen en gjeld på nesten 1,7 millioner kroner, mens selskapets verdier var på drøyt én million.

Intetanende ansatte

Dagen etter konkursåpningen kom den oppnevnte bobestyreren over flere ansatte som var i fullt arbeid på en byggeplass.

– De hadde ikke fått beskjed om at selskapet var konkurs og ble overrasket da vi fortalte dem det, sier advokat Martin Wøien Gilhuus til Drammens Tidende.

Etter å ha stoppet arbeidene, overlevert oppsigelser og orientert dem om NAVs lønnsgaranti dro bobestyreren til andre byggeplasser der de øvrige ansatte fikk samme informasjon.

Til avisen hadde ikke Per-Christian Bergersen annen kommentar enn at han synes det er forferdelig trist og at han tenker på de ansatte, kundene og leverandørene.

Kilde: Drammens Tidende

KLIKK for alle artikler i Bygg- og anleggskonkurser .

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109